Print Friendly, PDF & Email

Digawe ing pungkasan taun 2018 kanggo nanggepi gerakan rompi kuning, bonus daya beli sing luar biasa, sing luwih dikenal kanthi jeneng bonus "Macron", ngirim ora gawe anyar ing 2021, miturut Les Echos.

Piranti kasebut, sing ngidini pengusaha nawakake karyawan, entuk gaji minimum nganti kaping telu, bonus ora dikatutake saka pajak penghasilan lan kontribusi sosial nganti watesan € 1 utawa € 000 yen perusahaan duwe Nanging, mlebu kontrak nuduhake bathi wis sukses banget ing taun iki.

Ing tanggal 1 Oktober, luwih saka 5 yuta wong wis nampa bonus kanthi total 2,3 milyar euro. Ing 2019, dheweke duwe 4,8 yuta kanggo nampa siji kanggo total 2,2 milyar euro. Rata-rata, karyawan nampa € 458, dibandhingake karo € 400 taun kepungkur ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Host Airbnb: Cara ngatur sewa liburan