Print Friendly, PDF & Email

Wiwitane, wiwit tanggal 1 Januari 2015, CEP diterbitake dening limang jaringan operator sing arep ngatasi kabeh ahli waris kanthi sembrono. Iki minangka emploi Pôle, Apec, lokal misi, Cap emploi, uga FONGECIF lan OPACIF (Seragam minangka Opacif banjur nyedhiyakake layanan iki. Iki ora kaya saiki) uga tanggung jawab ngatur implementasi cuti latihan individu sing diganti, wiwit tanggal 1 Januari 2020, dening proyek transisi profesional sing dipasang ing framework CPF.
Nindakake undang-undang "Masa depan profesional" tanggal 5 September 2018, reformasi pelatihan paling anyar wis nyusun kertu kanthi menehi dhukungan saka calon CEP ing kahanan telusuran kerja menyang papat jaringan organisasi pisanan. Wiwit saiki, wong sing makarya, yaiku karyawan, nanging uga buruh mandiri, bisa nglamar operator anyar sing dipilih liwat panggilan tender sing diluncurake dening kompetensi Prancis, perusahaan umum sing njamin peraturan kasebut. lan pendanaan sistem pelatihan kejuruan. Sengaja, CEP diwenehake kanthi dana khusus, sing sadurunge dudu.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dhasar Google Sprei