Print Friendly, PDF & Email

Description

Kursus iki kanggo wong sing, kanthi alesan utawa liya, kudu sinau ing omah, dhewe-dhewe, tanpa guru. Kaping pisanan, kita bakal sinau nyetel target pembelajaran sing realistis kanggo awake dhewe. Banjur kita bakal sinau babagan ngrancang tugas lan ndhaptar cara sing paling efektif kanggo sinau dhewe. Banjur, kita bakal nyinaoni babagan njupuk cathetan, ngapalake, kerja kelompok, ujian praktik, lan budaya. Ana 11 sesi cekak lan langsung. Tulisen cathetan!

Muga-muga sampeyan latihan sing apik!

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Presentasi saka slip gaji ganti ing Januari 2022