Print Friendly, PDF & Email

Aktivitas parsial: ganti rugi

Ing kegiatan parsial, sampeyan mbayar karyawan kanthi ganti rugi saben jam sing cocog karo 70% imbalan reged. Wiwit tanggal 1 Januari 2021, gaji referensi sing digunakake kanggo ngetung tunjangan diwatesi dadi 4,5 gaji minimum.

Tulisen
Kajaba langkah kasebut ditundha, tingkat tunjangan kegiatan parsial bakal mundhak saka 70 dadi 60% ing tanggal 1 Februari 2021 ing kasus umume.

Sampeyan entuk bathi saka tunjangan tarif rata-rata sing dibiayai karo Negara lan UNEDIC. Intine, tingkat jam tunjangan kegiatan parsial disetel 60% saka gaji saben jam reged kanggo karyawan sing ana gandhengane karo wates gaji minimum 4,5 jam. Tingkat iki samesthine bakal munggah dadi 36% ing tanggal 1 Februari 2021.

Nanging gumantung saka sektor kegiatan sampeyan, sampeyan bisa entuk manfaat saka tingkat jangkoan sing tambah.

Iki nyangkut sektor sing utamane kena pengaruh ekonomi lan finansial saka epidemi Covid-19, utamane amarga gumantung karo resepsi umum.

Sektor pariwisata, hotel, lan katering entuk manfaat modulasi tarif tunjangan kegiatan parsial nanging ora mung siji-sijine. Dhaptar iki maneh wis digawe lengkap.

Saiki kita bisa mbedakake sawetara kahanan ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cara sukses ing Print On Demand ing RedBubble