Print Friendly, PDF & Email

Pendekatan kualitas ing lingkungan proyek digabungake karo kabeh proses perusahaan. Ing kursus iki khusus kanggo manajer proyek, manajer lan wirausahawan QSE, sampeyan bakal ngatasi masalah pendekatan kualitas, lan sampeyan bakal sinau evaluasi, kontrol lan manajemen. Kanthi Jean-Marc Pairraud, sampeyan uga bakal sinau ngatasi masalah, mula sampeyan duwe alat lan metode sing ngidini sampeyan nggandhengake kualitas kanthi permanen karo proyek.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  perdagangan B2B