Aktivitas Google utawa MyActivity kanggo nglacak aktivitas sampeyan ing Google lan kabeh layanan sing gegandhengan Google kayata Google Map, YouTube, Google Calendar lan puluhan aplikasi liyane sing ana hubungane karo raksasa web iki.

Keuntungan utama Kegiatan Google yakuwi nggoleki riwayat kabeh nggoleki lan aktivitas online ing layanan Google, cara sing apik kanggo nemokake telusuran, umpamane, utawa golek video YouTube sing wis ditonton sadurunge.

Google uga nyoroti aspek keamanan pilihan iki. Wiwit Kegiatan Google nyimpen kabeh aktivitas ing akun sampeyan, sampeyan bisa kanthi cepet mangerteni yen wong nggunakake akun Google utawa komputer tanpa kawruh.

Sejatine, sanajan sajrone hack utawa nyolong identitas, sampeyan bakal bisa mbuktekake panggunaan palsu akun liwat Aktivitas Google. Mupangat yen sampeyan duwe posisi penting sing bisa dikompromi yen digunakake dening pihak katelu; utamane ing level profesional.

Kepiye aku entuk Aktivitas Google?

Tanpa ngerti, mesthine sampeyan wis duwe Aktivitas Google! Sejatine, aplikasi kasebut diwiwiti kanthi langsung yen sampeyan duwe akun Google (sing bisa digawe contone kanthi mbukak alamat Gmail utawa akun YouTube).

Kanggo tekan kono, cukup menyang Google, pilih aplikasi "Aktivitasku" kanthi ngeklik kothak ing sisih tengen ndhuwur layar. Sampeyan uga bisa langsung tekan kana liwat tautan ing ngisor iki: https://myactivity.google.com/myactivity

maca  Kepiye asimilasi dhasar penting ing Microsoft Word?

Sampeyan bakal nduweni akses menyang macem-macem informasi, riwayat rinci aktivitas, statistik distribusi panggunaan macem-macem program perusahaan lan akeh liyane utawa kurang penting fitur. Akses cepet lan trep, sampeyan ora duwe alasan kanggo ora ana lan mriksa aktivitas sampeyan kanthi rutin.

Kepiye cara ngatur riwayat kegiatan?

Wiwit Kegiatan Google disambungake langsung menyang Akun Google lan ora menyang komputer utawa smartphone, sampeyan ora bisa mung mbusak riwayat telusuran komputer utawa pindhah menyang njelajah pribadi kanggo ngreset informasi nglacak akun.

Yen sampeyan luwih saka siji nggunakake akun Google sing padha, sampeyan bisa nyimpen rahasia kebon kanggo alasan sampeyan dhewe lan supaya sampeyan bakal matesi utawa mbusak aplikasi iki sing ngawasi aktivitas sampeyan. Pancen, operasi iki bisa gampang disalahake, nanging ana solusi.

Aja gupuh, Google mung nawakake sampeyan menyang Dasbor aplikasi kanggo mbusak informasi navigasi tartamtu ing sawetara klik utawa cukup kanggo mateni pelacakan kegiatan kanthi ngeklik "kontrol kegiatan" banjur kanthi busak centhang apa wae sing pengin dadi rahasia nalika sampeyan ana ing Internet.

Dadi, manawa sampeyan wis rampung ketagihan kanggo fitur iki utawa sampeyan nemokake iku revolting lan mbebayani kanggo duwe alat aktif kaya iki, bukak Aktivitas Google kanthi cepet lan atur ngawasi akun sampeyan miturut kekarepan sampeyan!