Print Friendly, PDF & Email

Tujuan MOOC iki mung kanggo nyedhaki gagasan dhasar babagan prosedur pidana.

Kita bakal lumaku karo sidhang pidana kanthi fokus ing cara sing dicathet, para pelaku sing digoleki, bukti-bukti sing bisa ditindakake, pungkasane aturan sing ngatur penuntutan lan paukuman.

Iki bakal nuntun kita kanggo nyinaoni peran layanan investigasi lan kerangka hukum saka intervensi, panguwasa yudisial sing nduweni wewenang, panggonan lan hak-hak pihak kanggo prosedur kasebut.

Banjur kita bakal weruh carane pengadilan diatur lan panggonan bukti ing sidhang.

Kita bakal miwiti saka prinsip utama sing nggawe prosedur pidana lan, nalika kita berkembang, kita bakal manggon ing sawetara tema tartamtu, asring dianiaya nalika kasebut ing media: resep, hak-hak pertahanan, presumption of innocence, tahanan polisi, keyakinan intim, pemeriksaan identitas, penahanan pra-sidang, lan liya-liyane….

maca  Pungkasan teleworking ing 100%, pot sah… Apa sing direncanakake bali menyang perusahaan