Print Friendly, PDF & Email

Ing kursus iki, kita bakal ngomong babagan kesempatan anyar yaiku Ai Marketing. Ai Marketing nawakake pariwara kanggo para pelanggan (agregator) liwat marketbot kanggo komisi kanthi cashback.

Aggregator minangka mitra bisnis gedhe kayata Microsoft, Samsung, eBay, Aliexpress. Agregator kasebut ana ing macem-macem tema kayata: TI, lelungan, pariwisata, toko online, sandhangan, olahraga, musik, kesehatan, kecantikan, lsp.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dagang - 7 Investasi Nguntungake