Print Friendly, PDF & Email

Kursus Google Forms sing paling lengkap sing kasedhiya ing Udemy: cara nggawe survey, kuis & kuis kanthi sawetara klik.

★ pathokan wiwit 2017
★ Kursus sing dianyari + Akses Umur + Video anyar kanthi rutin
★ GRATIS

Cara sing bisa ditemokake: tanpa istilah bla utawa teknis, cara nggawe, ngatur formulir, nemtokake pitakon sampeyan kanggo entuk jumlah jawaban sing maksimal.

➤ Piwulang sing cepet lan efisien kurang saka 55 menit:

  • Nggawe formulir sampeyan
  • Desaine
  • Nyetel
  • Nambahake pitakon sampeyan
  • Tips
  • Objek (judhul, gambar, video)
  • Topik lan skenario
  • Konfigurasi MCQ & Kuis sampeyan
  • Analisis asil ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

 

maca  Apa reklasifikasi lan nalika aku kena pengaruh?