Pengaturan keputusan

Kemampuan nggawe keputusan kuwi penting banget ing urip, nanging bisa uga rumit.

Cara verifikasi lan pindhah menyang arah sing tansah nduweni bagian sing ora dingerteni.

Siji bisa cepet dadi bingung karo rasa ora aman nalika ngadhepi pengambilan keputusan.

Sampeyan pengin latihan maneh, nanging apa sampeyan bakal entuk? Sampeyan duwe proposisi anyar, nanging kepiye sampeyan ngerti manawa suket dadi ijo ing papan liya? Yen aku ujar ya lan aku salah? Dadi, kita nyinaoni kabeh kedadeyan, kita nyoba nemtokake pro lan kontra, pungkasane bagean sing ora dingerteni iki tuwuh kanthi cepet kaya jumlah kedadeyan.

Carane nggawe pilihan sing tepat? Carane aku bisa ngesyahke keputusan tanpa mangerteni tujuane? Lan pungkasanipun, ora dadi wicaksana apa-apa?

Video iki bakal mulang sampeyan unsur penting kanggo mimpin gesang panjenengan: kemampuan kanggo ngalahake pilihan sampeyan!

Aja tetep lumpuh, ngontrol urip, pilihan bakal dadi kanca paling apik.

Ing video iki, sampeyan bakal nemokake tips lan solusi sing bakal ngijini sampeyan kanggo nggawe pancasan kanthi luwih gampang, kanthi luwih tentrem ..., lan kabeh, mung ing 5 poin:

1) Pilihan : sing kasedhiya kanggo sampeyan, ana akeh wong sanajan sampeyan kudu netepake nalika nggawe keputusan!

2) A dinamis : intuisi lan rasionalitas imbang!

3) Happiness : bakar paling gedhe ... keputusan iki bakal dheweke nggawe aku seneng?

maca  Sinau Luwih Cepet lan Luwih Memorize-Get Out of End of Hard Work

4) Kabecikan : ngrungokake wong sing ana ing sekitar sampeyan bisa nindakake kamulyan ing pilihan sampeyan.

5) Panjenengan Vital Energy : nyatakake awak lan perasaan sampeyan babagan pilihane.

Saiki sampeyan duwe kunci kanggo nggawe keputusan sampeyan, apa sing kudu dilakoni?