Print Friendly, PDF & Email

Tujuan kursus iki yaiku kanggo ngerti masalah keamanan ing jaringan komputer, lan luwih tepat duwe kawruh sing apik babagan ancaman lan mekanisme proteksi, kanggo ngerti kepiye mekanisme kasebut cocog karo arsitektur jaringan lan '' entuk kawruh babagan panggunaan nyaring biasanipun lan pribadi VPN ing Linux.

Orisinalitas MOOC iki dumunung ing lapangan tematik sing diwatesi
keamanan jaringan, tingkat keahlian sing dhuwur kanggo sinau jarak jauh, lan akibate tawaran kerja praktis sing ditawakake (lingkungan Docker ing GNU / Linux ing mesin virtual).

Sawise latihan sing diwenehake ing MOOC iki, sampeyan bakal duwe kawruh babagan macem-macem topologi jaringan FTTH, sampeyan bakal duwe konsep teknik, sampeyan bakal ngerti teknologi serat lan kabel uga aksesoris sing digunakake. Sampeyan bakal ngerti carane jaringan FTTH disebarake lan tes lan pangukuran apa sing ditindakake sajrone instalasi jaringan kasebut.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kewajiban diwenehi vaksin utawa duwe pas kesehatan kanggo profesi tartamtu