Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Rencanakake proyek kanthi proaktif, kanggo ngirim tepat waktu lan anggaran. Ing latihan iki, Bonnie Biafore, pelatih lan manajer proyek, nerangake carane ngatur jadwal proyek kanthi bener. Iki nuduhake elemen sing bakal dikatutake, ngira-ngira biaya lan sumber daya, negosiasi lan alokasi sumber daya. Ngatur perencanaan proyek dadi trampil jangka panjang. Kanthi saben proyek sing sampeyan lakoni, sampeyan bakal bisa nambah proyek mbesuk.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gratis: Otomatisake pemasaran WordPress nganggo WPfusion