Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Ngapikake presentasi bisnis sampeyan. Ing latihan iki, Jeff Bloomfield, pakar ing sales lan marketing, mulang sampeyan carane menehi proposisi nilai kanthi cara sing cocok lan sregep. Temokake carane nggawe ikatan karo mitra tutur supaya luwih bisa nampa pesen lan tumindak kanthi percaya diri lan profesionalisme. Jeff Bloomfield njlèntrèhaké ing kene unsur sing mengaruhi presentation sembarang: kontak mripat, basa awak, intonasi lan katon umum.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Entrepreneurship ing ekonomi sirkular