Print Friendly, PDF & Email

 

Sinau basa Rusia bisa menehi sampeyan kesempatan sing nyenengake. Pasar Rusia uga pasar Tionghoa gedhe banget. Yen sampeyan nindakake apa kanggo ngomong nganggo basa Rusia. Ana kemungkinan gedhe iki bakal mengaruhi karir sampeyan. Alfabet Cyrillic ora dingerteni kanggo umume wong. Yen sampeyan, nalika ana kesempatan, sampeyan sing nampa klien Rusia. sithik karo dheweke nalika ngunjungi toko, utawa sing ngubungi dheweke liwat telpon miturut panjaluk koki. Cetha manawa iki bakal menehi plus nalika ngomong babagan kenaikan. Utamane, yen gaweyan sing dibutuhake kurang akeh penting saka siji mbayangno.

Sumber kanggo sinau basa Rusia kanthi gratis

masterrussian

Situs iki mung kudu cukup kanggo sampeyan. Sapa wae sing kepengin sinau basa Rusia. Temokake kabeh sing sampeyan butuhake ing Masterussian.Mula sing bener utawa salah, nggoleki materi sing gratis lan kualitas kanggo sinau babagan diri, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh sing dibutuhake. Tetembungan, tata basa, konjugasi lan malah kamus kamus. Tanpa lali kabeh informasi babagan budaya lan seni urip Rusia.

Saben dina Rusia

Situs sing wis menehi pelajaran Rusia suwene 10 taun saiki. Ora ana kurang saka 300 pelajaran sing nunggu sampeyan ing kabeh wilayah. Kabeh konten dipérang miturut level. Pamula sejati, pamula, menengah lan maju. Tes grammar lan kosa kata ditawakake. Cara sing apik kanggo ngerti lokasi sampeyan kanthi bener. Sampeyan uga duwe kamungkinan kanggo olahraga kanthi ndhikte audio. Banjur mesthi sinau pirang-pirang frase standar. Konten sugih lan macem-macem sing bakal ngidini sampeyan sinau basa Rusia kanthi cepet.

maca  Top Top Resources Kanggo Learn English

Waca rangkeng-

Yen rencana nyambut gawe lan mapan ing Rusia. Russkyinfo bakal njawab kabeh pitakonan praktis. Iki sethitik informasi sing dingerteni. Nanging mayoritas buruh imigran ing wilayah Eropa. Apa penutur Rusia. Tujuan saka desainer situs. Ndhuwurake sinau babagan basa iki. Dheweke nawakake konten sing akeh lan macem-macem, meh kepenak. A kursus kursus kanggo pamula nganti mesthi tartamtu ing bisnis Rusia. Piranti multimedia sing akeh ditawakake kualitas apik banget. Sepuluh mitra nyebar liwat telung negara. Makarya bebarengan kanggo sadhar babagan konten situs iki. Proyek sing dibiayai lan didhukung Uni Eropa. Mupangate, gratis.

Gampang Rusia

Situs sing disenengi yen sampeyan pamula lan ora duwe wektu akeh. Dasar-dasar basa Rusia diajarke ing kana. Utamane, thanks kanggo pelajaran singkat sing diiringi rekaman audio. Latihan sing gampang uga ditawakake. Klasifikasi kursus diwiwiti saka pamula A1-A2 nganti B1-B2 menengah. Sampeyan bakal sinau abjad Rusia lan terus saka langkah-langkah. Nganti kosa kata Rusia sing digunakake ing sektor perbankan. Utawa tema liyane kayata bal-balan, kekancan lan kulawarga. Loro alat gratis sing praktis banget uga ditawakake. Keyboard Cyrillic lan pengucapan tembung.

Situs web Serge

Situs sing bakal ngirit wektu. Yen sampeyan kepengin sinau basa. Cara sinau tradisional. Ing situs iki, desainer sing nduweni CV substansial kanggo mulang basa Rusia. Klumpukne kabeh sumber daya sing perlu kanggo sinau sing serius lan jero. Piwulang kasebut ngetutake proses akademik. Mula saka iku, kursus-kursus kasebut kudu ditliti kanthi tatanan. Ing risiko ora ngerti kabeh lan ilang. Ing tingkat penguasaan basa tartamtu, sampeyan bisa latihan ing teks sing diusulake dening guru sing diwenehi sertifikat ing basa Rusia.

maca  Apa sinau basa anyar?

Bangsa karo Rusian

Saluran YouTube kanthi 66 pelanggan. Dasar Rusia ana ing 000 video kanthi kualitas apik. Ing tingkat 25 menit dina. Sampeyan duwe kesempatan kanggo kanthi asimilasi elemen penting saka Rusia. Guru kasebut awake dhewe Rusia. Detil penting kanggo pitakon pelafalan lan aksen. Kanggo liyane, yaiku sinau ngetung, ngenalake awake dhewe. Cekakipun, serangkaian video cekak sing gampang digunakke. Titik wiwitan kanggo kenal karo basa Rusia.

Seri lan film kanthi subtitle Prancis

https://www.youtube.com/watch?v=Ro_Erhb6Ia8 : Ora cocog. (2011)

https://www.youtube.com/channel/UCgg0RQHAhwkrfpLr9X2Numg/playlists : Pawon, musim 1 lan 2 lengkap. Mangsa 3 lagi ditindakake.

https://www.youtube.com/watch?v=DjHTWMP_T1U&list=PLOWC5Y01WtC-piPVdL5bNyhst2KeGn7FR&index=10 : Ing dalan menyang Berlin (2015)

Sampeyan bisa nemokake seri anyar ing YouTube. Nanging kanggo subtitle sampeyan kudu ngrampungake versi otomatis. Iku isih cara sing apik kanggo nyemprotake diri ing budaya Rusia.

Cara favoritku kanggo sinau basa Rusia

Pribadi kanggo sinau dhasar basa apa wae. Aku mesthi nggunakake cara sing padha. Aku njupuk video kanthi kosa kata dhasar. Banjur aku ora takon pitakon. Aku ngrungokake kakehan perlu. Sawise aku bisa nggawe awake dhewe ngerti. Aku kasengsem ing liyane. Aku wis mbuwang wektu sing kepungkur kanthi tata cara grammar lan konjugasi. Ing jagad makarya. Hubungi sampeyan bakal ngapura babagan jinis kesalahan. Saka wayahe, mesthi wae, manawa sampeyan bakal nggawe manawa sampeyan ngerti. Nalika aku ujar yen dheweke bakal ngapura babagan kesalahane. Sampeyan isih kudu nesu. Yen sampeyan nganggep bisa basa dwija, ora bakal ditindakake. Sampeyan bisa uga seneng kaya video ing sisih ngisor artikel. Yen sampeyan pengin asil cepet. Aku yakin bakal migunani banget kanggo sampeyan.

maca  Pedoman Resource Best Kanggo Learn Spanish