Print Friendly, PDF & Email

 

Alfabet Sirilik Rusia ora nduwe rahasia kanggo sampeyan

Jenengku Karine Avakova lan aku bakal dadi pelatih sampeyan ing kursus iki sing bakal ngidini sampeyan sinau maca nganggo basa Rusia kurang saka sak jam. Basa Rusia minangka basa ibu, aku urip ing Rusia suwene 16 taun. Aku nindakake kursus iki amarga aku seneng banget babagan basa asing lan mulang. Aku nganggo basa Rusia, Inggris, Prancis lan Spanyol. Aku wis nulungi puluhan francofone sajrone pelajaran pribadi. Aku bakal seneng nulungi sampeyan kanthi kursus online iki.

Aku bakal miwiti ngenalake sampeyan karo alfabet Sirilik Rusia lan fonetik Rusia. Banjur aku bakal nulungi sampeyan kanthi cepet ngapalake huruf lan swarane. Ora ana sing luwih becik tinimbang nggunakake cara mnemonik, gambar lan bandhingan karo huruf sing wis ngerti. Cepet banget kita bakal miwiti maca bebarengan.

Ing video bonus pungkasan, aku bakal mbukak rahasia sampeyan sing ngidini aku sinau 3 basa asing kanthi cepet. Video bonus iki pancen cocog ...

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gawe Iklan Facebook WINNING Kanthi ADVERTSUITE