Dasar saka windows 10 

Yen sampeyan anyar ing otomatisasi kantor, yen sampeyan kenal karo komputer lan ora duwe katrampilan komputer, kursus iki kanggo sampeyan.

Yen sampeyan teka saka sistem operasi kaya linux, MacOs utawa liyane lan pengin miwiti nganggo windows 10, sampeyan ana ing latihan sing bener.

Ing latihan iki kita bakal sinau kanggo:

Navigasi kanthi gampang ing lingkungan Windows 10

Setel ruang kerja sampeyan supaya cocog karo kabutuhan sampeyan

Ngatur lan ngatur folder lan file

Gunakake alat telusuran

Eksploitasi Windows 10 utilitas

Njaga lan ngamanake workstation Windows 10

Tujuan formasi

Master antarmuka Windows 10,

Master fitur penting saka Windows 10 OS paling anyar,

Ngalih kanthi lancar saka sistem Windows lawas menyang OS Windows 10 anyar,

Ngatur lingkungan kerja Windows 10 kanthi efektif,

 

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  BA BAdge: ngenali lan kerjo bareng karo lencana mbukak