Print Friendly, PDF & Email

MOOC EIVASION "tingkat lanjutan" dikhususake kanggo kustomisasi ventilasi buatan. Iku cocog karo bagean liya saka loro MOOCs. Mulane, dianjurake kanggo ngetutake bagean pisanan (irah-irahan "Ventilasi buatan: dhasar") kanggo entuk manfaat saka bagean kapindho iki, sing tujuane kanggo miwiti para siswa:

  • interaksi pasien-ventilator (kalebu asynchronies),
  • prinsip ventilasi protèktif lan nyusoni ventilasi,
  • alat ngawasi (kayata ultrasonik) lan teknik adjuvant (kayata terapi aerosol) ing ventilasi,
  • mode proporsional lan teknik pemantauan ventilasi lanjutan (opsional).

MOOC iki nduweni tujuan kanggo nggawe siswa operasional, supaya bisa nggawe keputusan sing cocog ing akeh kahanan klinis.

Description

Ventilasi buatan minangka dhukungan penting pisanan kanggo pasien kritis. Mulane teknik ngluwari penting ing obat perawatan intensif, obat darurat lan anestesi. Nanging ora diatur kanthi apik, bisa nyebabake komplikasi lan nambah kematian.

Kanggo nggayuh tujuane, MOOC iki nawakake konten pendidikan sing inovatif, adhedhasar simulasi. EIVASION minangka akronim kanggo Pengajaran Inovatif Ventilasi Buatan liwat Simulasi. Mangkono, dianjurake banget kanggo tindakake bagean pisanan kanthi irah-irahan "Ventilasi buatan: dhasar" supaya bisa entuk manfaat kanthi lengkap saka piwulang bagean kapindho iki.

Kabeh guru minangka dokter ahli ing bidang ventilasi mekanik. Komite ilmiah MOOC EIVASION dumadi saka Prof. G. Carteaux, Prof. A. Mekontso Dessap, Dr L. Piquilloud lan Dr F. Beloncle.

maca  Gratis: Cara nggawe koperasi produksi audiovisual

Terusake maca artikel ing situs asli →