Print Friendly, PDF & Email

MOOC EIVASION "dasar" dikhususake kanggo dhasar ventilasi buatan. Tujuan utamane yaiku kanggo miwiti siswa:

  • aux grands principes de la physiologie et de la mécanique respiratoire permettant d’interpréter les courbes du ventilateur,
  • panggunaan mode ventilasi utama ing ventilasi invasif lan non-invasif.

Tujuane kanggo nggawe siswa operasional ing ventilasi buatan, supaya bisa nggawe keputusan sing cocog ing pirang-pirang kahanan klinis.

Description

Ventilasi buatan minangka dhukungan penting pisanan kanggo pasien kritis. Mulane teknik ngluwari penting ing obat perawatan intensif, obat darurat lan anestesi. Nanging ora diatur kanthi apik, bisa nyebabake komplikasi lan nambah kematian.

MOOC iki nawakake konten pendidikan sing inovatif, adhedhasar simulasi. EIVASION minangka akronim kanggo Pengajaran Inovatif Ventilasi Buatan liwat Simulasi.

Ing pungkasan MOOC EIVASION "dasar", siswa bakal duwe kesempatan kanggo nambah pemahaman babagan interaksi pasien-ventilator lan praktik klinis ventilasi kanthi MOOC kapindho: MOOC EIVASION "tingkat lanjut" ing FUN.

Kabeh guru minangka dokter ahli ing bidang ventilasi mekanik. Komite ilmiah MOOC EIVASION dumadi saka Prof. G. Carteaux, Prof. A. Mekontso Dessap, Dr L. Piquilloud lan Dr F. Beloncle.

maca  Pinjaman tenaga kerja: ganti tanggal 1 Januari 2021