Print Friendly, PDF & Email

Sembarang kacilakan ing papan kerja sing kedadeyan sajrone uji coba sing diawasi dilindhungi dening dana asuransi kesehatan primer utawa dana jaminan sosial umum, kaya sing kedadeyan. Mangkono, ing konteks iki, kontribusi kasebut ditanggung dening CPAM utawa CGSS. Kontribusi kasebut tetep lan padha karo kontribusi sing diwenehake kanggo pelatih ing pelatihan kejuruan.

Deklarasi kacilakan kerja rampung dening perusahaan ing ngendi tes sing diawasi ditindakake. Kode risiko sing dilebokake perusahaan kudu kode risiko ing ngisor iki: 85.3 h.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Nduwe pengikut liyane ing Instagram kanthi otomatis?