Print Friendly, PDF & Email

ya, laporan digawe dening tutor bebarengan karo beneficiary.
Imbangan iki kudu ngidini nemtokake manawa perlu kanggo nyedhiyakake fasilitas anyar utawa mobilisasi piranti PDP liyane contone.

Iku ngelingake / nemtokake modalitas praktis saka uji coba sing diawasi (tujuan, tanggal wiwitan lan tanggal pungkasan, organisasi wektu kerja, apa uji coba sing diawasi ditindakake ing posisi wiwitan utawa ing posisi liyane, sektor kegiatan sing ana gandhengane, jeneng tutor ing perusahaan lan jabatane, tugas dileksanakake sajrone periode lan pengamatan, faktor sing nggampangake bali kerja lan faktor sing mbatesi, kabutuhan kanggo pangaturan: teknis, organisasi, manungsa, ing latihan utawa liyane).

Laporan kasebut dikirim menyang dokter pekerjaan majikan, menyang layanan sosial asuransi kesehatan lan menyang organisasi penempatan khusus sing tanggung jawab kanggo ndhukung lan njaga wong cacat ing lapangan kerja, kayata Cap emploi, yen ana. .

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  PACA> Latihan audiovisual lan forum nulis anyar