Print Friendly, PDF & Email

Tenaga kerja ing umur 18 taun duwe posisi tartamtu ing perusahaan kasebut.

Dheweke duwe kontrak kerja sing ora ditemtokake. Dheweke ora duwe pengalaman profesional ing industri sampeyan.

Lan dheweke dudu trainee utawa magang.

ya, yen ora ana ketentuan kontrak sing luwih disenengi, upah dheweke bisa luwih murah tinimbang upah minimum. Nanging ati-ati, iki digawe karo Kode Tenaga Kerja.

Sampeyan bisa ngetrapake potongan ing ngisor iki kanggo gaji minimum:

sadurunge umur 17 taun: 20%; saka 17 nganti 18 taun: 10%.

Upah minimum 2021 tanggal 1 Januari disetel dadi reged 10,25 euro per jam, yaiku upah minimum minimum sing dikurangi karo:

8,20 euro kanggo wong enom ing umur 17 taun; 9,23 euro kanggo para mudha umur 17 nganti 18 taun.

Tunjangan kasebut ora ditrapake maneh nalika buruh enom duwe paling ora 6 wulan praktik profesional ing cabang kegiatan sing dadi anggota (Labor Code, art. D. 3231-3).

Kanggo ngerteni macem-macem jumlah upah minimum 2021, ditrapake kanggo buruh ing umur 18 taun, magang lan karyawan liyane, Edisi Tissot nawakake file khusus kanggo sampeyan:

Kanggo rincian liyane babagan panggunaan

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye cara mungkasi kontrak magang sampeyan?