Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • sampeyan bakal ngerti carane kanggo introduce dhewe,
  • kanggo reservasi kamar hotel,
  • tuku tiket transportasi lan keliling,
  • pesen ing restoran,
  • blanja kanggo oleh-oleh lan panganan.

Ing cendhak, sampeyan kudu siyap mandheg dadi wong manca ing Republik Ceko lan nggawe kanca ing kana. Kita bakal seneng yen kabeh iki banjur menehi kepinginan kanggo deepen kawruh Ceko.

Apa sampeyan turis penasaran? Penggemar basa? A profesional nyiapake kanggo Tetep ing Republik Ceko? MOOC iki nawakake sampeyan entuk dhasar basa negara iki sing cedhak banget karo kita, sacara geografis lan historis.

Dialog praktis sing cendhak banget bakal ngidini sampeyan entuk tembung lan automatisme sing dibutuhake kanggo ijol-ijolan saben dina. Dialog kasebut bakal diiringi poin-poin grammar lan kosakata sing prasaja. Kegiatan video lan latihan tertulis bakal ngidini sampeyan mriksa kawruh lan kemajuan. Pungkasan, kita bakal ngandhani babagan urip saben dina ing Republik Ceko.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  "Reconversion profesional saya teka ing wektu sing tepat lan miwiti nggawe proyek sing ora dikarepake. "