Print Friendly, PDF & Email

Temokake Formasi FNE

Piranti sing nyengkuyung tumindak dhukungan kanggo perusahaan nalika pulih lan dhukungan saka kegiyatane, nanging uga mbantu wong-wong sing nindakake kegiatan parsial utawa kangelan.

Thanks kanggo Formasi FNE, sampeyan bisa:

Ningkataké wangsulan karyawan sampeyan, sing akses menyang diploma, judhul profesional utawa sertifikasi profesional Ngidini karyawan sampeyan kanggo entuk katrampilan syarat tartamtu kanggo bisnis sampeyan babagan kesinambungan lan pangembangan antisipasi pangowahan : transisi digital, ekologis ... Dhukungan apa?

Saiki bisa diakses kabeh perusahaan lan kabeh karyawan, FNE-Training minangka alat finansial sing luar biasa sing nyedhiyakake:

Wawasan nganti 100% biaya pendhidhikan, Saka ngukur keluwesan : pertimbangan pelatihan adaptasi, pilihan skema pitulung publik sing luwih disenengi Integrasi saka Pro-A

8 kursus pelatihan bakal dibiayai ing pungkasan taun, kanthi dhukungan retroaktif kanggo tumindak wiwit tanggal 1 Juli 2021.

Kepiye entuk bathi?

Karyawan atlas ana ing sisih sampeyan kanggo ngoptimalake lan nyusun rencana latihan sampeyan ing kursus sing layak kanggo pelatihan FNE lan ndhukung sampeyan ing kabeh prosedur administrasi sing bakal ditindakake.

Aja ngenteni maneh lan ...

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Menuju kinerja lingkungan produk panganan