Print Friendly, PDF & Email

Tuwa, cacat, bocah cilik ... revitalisasi pusat kutha, pangembangan sirkuit cendhak utawa transisi ekologis lan inklusif ...

Kepiye ekonomi sosial lan solidaritas menehi jawaban, kemungkinan lan model sing menehi inspirasi?

Kepiye tanggapan saka SSE iki ora mung kanggo ngasilake barang utawa layanan nanging uga proses pamrentahan, intelijen kolektif lan kapentingan umum?

Kanggo mangsuli pitakon kasebut, 6 conto konkrit:

  • toko kelontong lokal kanggo kabeh wong sing nggawe kamulyan ing Grenoble,
  • koperasi warga sing nawakake keramahan ing Marseille,
  • produsen energi angin lan asosiasi warga sing nggawe wilayahe tahan banting ing Redon,
  • koperasi kegiatan lan lapangan kerja sing ngamanake wirausaha ing Paris,
  • pusat regional kerjasama ekonomi kang mrodhuksi pangan apik urip ing Calai
  • masyarakat koperasi kapentingan kolektif sing pengin reshuffle kertu ing sektor layanan pribadi lan utamané kanggo wong tuwa kidul Bordeaux.

Kepiye para aktor SSE iki? Kepiye cara kerjane karo panguwasa lokal? Carane bisa karo wong-wong mau?

Iki sing bakal sampeyan sinau kanthi ngetutake pelatihan online iki ... dumadi saka kuis, wawancara karo aktor lan perspektif karo akademisi.

Sajrone 5 jam iki, sampeyan uga bakal nemokake pathokan sejarah, ekonomi, hukum lan legislatif sing penting kanggo mangerteni SSE lan njupuk langkah pisanan saka kabijakan dhukungan kanggo SSE.

maca  Kepiye nulis CV kanthi apik ing basa Inggris?