Print Friendly, PDF & Email

Sawise artikel babagan carane nampilake email dheweke njaluk ngapura marang kolegakene sawetara tips kanggo apologizing menyang pengawas.

Apologize menyang pengawas

Sampeyan bisa uga kudu njaluk ngapura marang manajer amarga ana sebab: tumindak sing ala, keterlambatan kerja utawa kerja sing kurang apik, keterlambatan bola-bali, lsp.

Kaya ngapuro karo kolega, email ngirim ora mung njaluk ngapura resmi, nanging uga perasaan yen sampeyan ngerti yen sampeyan duwe kesalahan. Sampeyan ora kudu nyalahke boss lan nesu!

Kajaba iku, iki e-mail kudu nyakup kepastian yen sampeyan ora bakal mbaleni prilaku sing nyebabake sampeyan kudu apologize, diformulasikan kanthi tulus.

Templat email kanggo apologizing menyang pengawas

Iki minangka templat email kanggo njaluk ngapura marang supervisor sampeyan ing formulir sing wis ditemtokake, kayata yen ana lowongan kerja pungkasan:

Sir / Madam,

Aku pengin pesen singkat iki kanggo njaluk apologize kanggo wektu tundha ing laporan, sing aku tabled iki esuk ing mejo. Aku kejiret karo cuaca lan prioritasku kurang apik diatur. Aku sumelang banget amarga kurang profesionalitas ing proyek iki lan aku ngerti kasunyatan sing bisa nyebabake sampeyan.

Aku pengin nandheske yen aku tansah banget rajin ing karya. Kaya jurang profesional ora bakal kedadeyan maneh.

Sincerely,

[Signature]

maca  Layang conto kanggo njaluk nampa slip gaji sampeyan