Print Friendly, PDF & Email

Ngluwari sing lairgativité

Sampeyan arep ngakhiri negativitas sing ngalahake sampeyan lan sampeyan ora ngerti carane nindakaken?

Emosi negatif mengaruhi dhéwé lan sing ana ing sekitar kita.

Negativity bisa ngowahi dina prasaja menyang ngipi elek lan bisa dadi stresor, kuatir utawa luwih elek ...

Kanthi ngeculake emosi, sampeyan bisa ngalahake nesu lan mbuang kesempatan supaya seneng urip, loro profesional lan pribadi.

Malah kanggo kapribaden alam sing positif, ora ana wong sing kebal dening energi negatif iki.

Janjian ing dokter gigi? Wawancara proyek dijadwalake sore iki? Ujian kanggo pass? Pikiran kita bisa nemtokake sing paling awon lan kahanan iki bisa dadi cepet-kuat.

Sing bisa lolos negativity minangka sumber gedhe kanggo ngembangake kemampuan lan kapercayan.

Solusi ora bakal tiba saka langit utawa saka jaba njaba, iku ana ing awak.

Aja ngenteni maneh, temokake ing video iki saka 4 min, solusi lan tip sing bakal matesi impact negativity ing urip saben dina ..., lan kabeh, mung ing 5 poin:

1) Matur nuwun : sumber penting kanggo kabisan pribadi lan profesional!

2) Gelombang negatif : ndeteksi lan nglindhungi dhewe saka ombak negatif!

3) Daya tarik : Pikiran negatif narik negativitas, nanggepi.

4) Eksternalisasi : iku uga dikenal, kanggo ngandut ing lisan kaya ing tulisan sing ngidini kanggo maju lan nguripake kaca. Coba nyisihake kabeh energi negatif sing nyebabake sampeyan.

maca  Sinau Luwih Cepet lan Luwih Memorize-Get Out of End of Hard Work

5) Visualisasi : Mbayangno kahanan positif. Panggonan, lanskap, kahanan ... ninggalake dhewe ing bayangan sampeyan lan aja becik dhewe.

Kesejahteraan sampeyan minangka prioritas lan sumber daya sing gedhe kanggo ngembangake hubungan lan prestasine.