Print Friendly, PDF & Email

 

Kanggo paling ora bisa ditindakake ing Word mbutuhake sampeyan telung jam. Kanggo nyiapake dokumen utawa meja, sampeyan ora kudu dianggep. Tanpa kudu ndhaptar utawa mbayar apa-apa, kabeh bakal owah kurang saka siji jam. Sampeyan wis entuk langkah pisanan. Sing ngemot pemahaman yaiku wektu kanggo nglatih dhewe. Dasar dhasar ing Microsoft Word ana ing pucuk driji, Saiki jebule lan nonton video sing ditawakake kanthi ati-ati.

Dasar dhasar sing kudu dingerteni ing Microsoft Word: level 1

Kanggo nggunakake dina Tembung kanthi efektif. Minimal minimal kanggo bisa nemokake dhewe ing antarmuka piranti lunak. Sampeyan bakal kanthi otomatis luwih produktif yen sampeyan ngerti apa sing diomongake nalika ngobrol babagan pita. Apa sampeyan bakal bisa klik ing tata letak utawa tab review, gumantung saka pilihan sing digoleki! Kepiye carane sampeyan kudu dianggep serius dening kolega utawa bos sampeyan kanggo nyiyapake dokumen sing gampang? Yen kawruh sampeyan diwatesi mbukak lan nutup file.

Kanggo miwiti sampeyan kudu sinau :

  • Cara nggawe utawa milih template dokumen lan simpen
  • Format teks sampeyan: kandel, miring, alignment, peluru lan efek presentasi liyane
  • Banjur nguwasani Tataran: judhul, orientasi teks utawa kaca, margin, inda uga wates
  • Pindhah ing antarane tab gumantung saka karya sing bakal ditindakake
  • Lan jeneng lan nyimpen file yen wis rampung.
maca  Microsoft PowerPoint: paham babagan migunani lan fungsine.

 

Dasar dhasar sing kudu dingerteni ing Microsoft Word: level 2

Yen sampeyan wis ngeling-eling kabeh unsur sing perlu supaya ora cepet-cepet nalika sampeyan dikandhani ngetokake Word. Sampeyan bisa uga pengin cepet, nambah kualitas grafis dokumen sampeyan. Pasang foto utawa pasang gaya sing wis ditemtokake. Kanthi sawetara prekara tambahan sing bakal eling, sampeyan bakal ngirit akeh wektu. Kanthi mbenerake tulisan sampeyan kanthi luwih cepet. Banjur kanthi ngasilake tema ing laporan, cathetan, utawa tabel sing sampeyan kudu nyiyapake.

Kanggo ngrampungake sampeyan kudu sinau:

  • Ing sisipan obyek, foto, ilustrasi utawa tabel grafis
  • Banjur gunakake trabasan keyboard kanggo nyalin lan nempel teks
  • Terusake kanthi nggoleki lan ngganti tembung
  • Kajaba iku, supaya bisa mriksa pamriksa ejaan otomatis
  • Terusake ganti header lan footer
  • Lan rampung karo aplikasi gaya lan tema

 

Latihan Dasar Dhasar apa sing bakal dakkirim?

Tentrem atine sing penting supaya bisa dirasakake sajrone tugas. Sawise operasi ing Word, sampeyan bakal dijupuk beda karo sing ana ing sekitar sampeyan. Piranti lunak pangolahan tembung minangka aset penting. Setengah wong sing kerja karo sampeyan duwe masalah karo alat kantor. Nanging kanthi praktik lan sabar sithik, sapa wae sing bisa ngematake kanca rekan kanthi dokumen kualitas. Penampilan dokumen sampeyan bakal menehi gambar profesional sing wis berpengalaman. Sing luwih apik tinimbang asimilasi karo wong sing ora ana gandhengane sing ora ngerti nggunakake keyboard.

maca  Setel kothak layang sampeyan minangka kothak musik