Print Friendly, PDF & Email

Relevan saka laporan iku menehi kabeh informasi tanpa sampeyan kudu mbukak liwat atus kaca. Yen kita kudu matesi dhéwé kanggo nyalin ijol-ijolan ing rapat-rapat, sampeyan bakal duwe dokumen volume gedhe. Nanging iki bisa ditindakake nalika laporan rampung lan utamané nalika ditrapake kanthi metodologi sing bener. Ing rapat rapat, seminar, misi, akeh poin sing diperdebatake, presentasi panjang digawe, tantangan abot diidentifikasi. Kabeh iki kudu diwenehi staf perusahaan, seminarians utawa sponsor operasi. banjur, carane nulis laporan sing relevan ing konteks iki? Nulis dudu tugas sing gampang, luwih-luwih yen sampeyan kudu nyorot kabeh elemen wajib ing laporan.

Umum lan spesifik nulis ing laporan

Laporan kasebut kudu nglaporake kanthi lengkap keputusan-keputusan sing digawe nalika rapat kasebut uga topik-topik sing diteliti. Kudu diwenehake baris-baris umum sing dikembangake nalika obrolan kasebut. Iki minangka pathokan sing bisa dipercaya kanggo kabeh karyawan perusahaan. Pancen, ora saben wong bisa uga ing rapat-rapat ing wektu sing padha amarga penyakit utawa liyane. Mulane, laporan kasebut ngidini ing level informasi sing padha karo liyane. ing nulis laporan dipresentasikake ing wangun tulisan, beda-beda saka menit utawa prasaja diskusi.

Yen dokumen wis diwenehi ing rapat kasebut, kasebut kasebut. Uga nyelehake situs ing ngendi nemokake utawa supaya, gawe fotokopi sing bakal dilampirake ing laporan sampeyan. Nalika pancasan wis digawe sing tumindak kudu dijupuk, bakal perlu kanggo nemtokake sing bakal nglakokaké mau. Ing cara sing padha, perlu kanggo nyorot wektu eksekusi sing ditemtokake nalika patemon. Sawise tindakan kasebut ditetepake, bakal gampang menehi lantai marang para pemain ing rapat sabanjure kanggo ringkesan apa sing wis rampung kanthi konkrit. Tulis laporan, kudu ngurus netralitas absolut, titik-titik sing kudu dikoreksi, sing bakal ditemoni ing rapat kasebut kudu dibangkitake. Uga ditemokake kabeh positives sing wis weruh.

Ngerti carane nulis laporan sing relevan

Un laporan sing relevan kudu ditulis ing jam saka acara kasebut. Yen sampeyan ngenteni dina sawise, mesthi bakal ninggalake sawetara informasi penting. Kanthi cara sing padha, kamiringan saka nulis iki ngidini sampeyan nyetel kabeh acara ing konteks. Conciseness punika tembung kunci ing nulis laporan apik. Kabeh informasi sing perlu kanggo maca kudu metu langsung. Supaya ora ana ombone utawa dadi dawa banget. Langsung menyang titik.

maca  Rumus sopan paling apik kanggo email sampeyan

kanggo nulis laporan sing apikperlu diwenehi poin-poin sing wis dadi agenda. Nggawe teks sing wis kabentuk banget amarga bakal nggawe cairan luwih akeh. Umumé, presentation ing introduksi, pangembangan lan kesimpulan iku minangka dokumen sing cocok. Sampeyan bisa duwe pirang-pirang paragraf ing awak laporan minangka ana TCTerms sinau. Rencana kasebut uga ditrapake kanthi serius. Sampeyan bakal nggawe rencana analisis yen mung keprigelan sing ditindakake kabeh rapat. Saliyane, yen akeh poin sing wis ditetepake, sampeyan kudu nggawe rencana tematik sing bakal ndadekake wong-wong mau minangka urutan penting. Ing tingkat kesimpulan saka laporan, bakal perlu supaya poin-poin sing tetep diteliti sing jelas. Temtu, mesthine, kanggo tugas-tugas sing durung ditindakake. Akhire, kanggo nulis laporan sing relevan, bakal luwih apik duwe kawruh sing cukup spesifik ing lapangan sing masalah bakal dibahas. Iki bakal nggawe teks cendhak lan sintetik, kanthi istilah sing cocok.

Kriteria kanggo nulis laporan

Respect kritéria kanggo nulis laporan penting, bisa dadi objektif lan setya marang prastawa. Sampeyan kudu ora menehi pendapat pribadi utawa ngurmati apa sing wis diputusake. Sampeyan kudu ora nulis kabeh pidato para peserta ing rapat kasebut. Sampeyan kudu mbatesi nyebutake inti saka apa sing wis diandharake, poin-poin utama.

Kanggo entuk iki, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo milih informasi kasebut. Ing ngurutake sampeyan, supaya utamane kanggo fokus ing aksesoris nalika principal ora muncul saka laporan. Nggawe upaya sing nyata kanggo ngringkes lan prioritize informasi supaya penting.

Aja nggunakake istilah pribadi, kanthi tembung liya, supaya "Aku" uga "WE", kabeh sing nyatake keterlibatan pribadi penulis. Awit sampeyan kudu tetep minangka netral sabisa, aja nganggo adjectives utawa adverbs. Ati-ati kanggo nyilikake pengulangan ing teks sampeyan.

Uga, kabeh komentar sing metu saka debat kudu dilarang. Iku uga penting kanggo ngawasi grammar, kosakata lan ejaan panjenengan. Perancis sing sampeyan gunakake kudu tanpa cidra.

Pilih gaya nulis laporan

Sadurunge sampeyan miwiti, mikir dhisik babagan milih gaya nulis laporan sing bakal sampeyan lakoni:

  • Gaya lengkap kanggo pamula

Yen iki sepisanan sampeyan kudu nulis laporanluwih becik sampeyan milih kanggo gaya lengkap. Gaya iki luwih pas nalika presentasi ing seminar utawa rapat wis digawe karo PowerPoint. Mulane perlu kanggo nyegah ngurangi informasi sing ora perlu. Nanging, sampeyan kudu mikir ngolah ulang transkripsi, supaya ora ngandhani kabeh, sing bakal ora ana maneh laporan. Kanggo milih gaya iki, sampeyan kudu tansah ngrekam seminar.

maca  Rumus sopan sing khas biasane dumadi saka 4 unsur

Sampeyan bisa nggawa piranti sing cocok utawa nyuwun rekaman sing digawe dening kamar kontrol nalika kamar dilengkapi. Yen sampeyan ora pengin ngrekam, njupuk cathetan kanthi nyepetake sampeyan bisa. Kudu efisien lan cepet. Kabeh dokumen sing bakal dituduhake sajrone seminar kasebut mestine sampeyan. Kanggo dokumen kasebut, sampeyan mung bisa masang menyang menit. Ora perlu ngulang. Mung nggawe manawa bisa nyakup dheweke ing awak laporan.

  • Gaya campuran

Iku bakal duwe gaya langsung lan sakabehe netral. Ing kasus debat, luwih becik milih wangun nominatif. Wangun kasebut bakal nggawe jeneng, jeneng lan layanan sing diwakili dening saben penutur.

  • Ing tingkat formulir

Nyorot tanggal, peserta lan program sing ditindakake sak rapat-rapat. Priksa manawa informasi sampeyan minangka dipercaya sabisa kanthi nganyari minangka seminar kasebut maju.

Informasi apa sing kudu ditemokake ing laporan?

kanggo laporan ing rapatsampeyan kudu miwiti nganggo jeneng perusahaan sing dimaksud. Uga ngemot koordinat kasebut. Banjur, nyorot judhul dokumen lan identitas wong sing nulis. Uga nambah tanggal patemon, uga panggonan sing ditahan. Kajaba iku, bakal perlu kanggo ngétung wong sing bener njupuk bagéyan ing patemon. Nyebut uga penyadaran uga sing nyedhiyani alasan sing ora ana.

Saka kabeh wong, uga nyorot fungsi sing gegandhengan ing perusahaan. Sabanjure, nyorot tujuan rapat, umum dikenal minangka agenda. Banjur, saiki topik-topik sing disengkuyung dening nyetel judhul kanggo saben. Sampeyan bakal perlu supaya resolusi sing dijupuk ing mburi debat dadi cetha. Aja lali kanggo mlebu, iku penting sampeyan ngerti identitas wong nulis laporan.

Rekomendasi kanggo nulis laporan misi

La nulis laporan misi minangka tugas sing luwih spesifik. Misi audit, misi kemanusiaan, misi akuntan Chartered utawa uga misi legal kudu dikondensasi dadi siji laporan. Ringkesan iki kudu dikirim menyang komisaris misi. Ing kasus iki, sampeyan kudu nyorot pengamatan, nanging uga rekomendasi lan analisis:

  • Tahap penyusunan

Ing kaca pisanan laporan sampeyan, sampeyan kudu nyebut jeneng agen lan jeneng wakil sing sah. Tanggal, tujuan penugasan lan wektu nyata assignment uga kudu katon. Ing tingkat ringkesan, dheweke kudu kanthi jelas nuduhake aspèk paling jelas saka misi kasebut. Iku luwih apik kanggo nggawe ringkesan, sadurunge miwiti ing wiwitan.

maca  Ningkatake email profesional kanthi rumus sopan sing dicocogake kanthi apik

Pengantar kudu langsung lan dhaptar kabeh masalah sing ditangani nalika misi. Ing perkembangan, sampeyan kudu nuduhake perusahaan saka agen. Sampeyan uga kudu nulis karangan surat sing menehi wewenang kanggo misi. Iki ndadekake kerangka lan anggaran misi.

  • Liyane nyebataken

Objek kasebut, jeneng panitia ahli lan fungsine. Cara keahlian, kesulitan sing dadi prerogatif misi kasebut. Kabeh mau kudu ana ing cathetan. Kapan wae wawancara bakal ditindakake karo anggota struktur, kudu nindakake laporan sing cocog lan dilebokake ing laporan umum misi kasebut.

Yen sampeyan wis njamin anonimitas saka sawetara interlocutors nalika misi sampeyan, sampeyan bisa mbalekake informasi sing dikirimake ing formulir statistik non-nominal. Mesthi kanggo menehi tandha semangat jaksa karo kesimpulan sing apik. Sampeyan pungkasanipun bisa nambah laporan kanggo analisis, akun, pangukuran lan utamané, kanggo nggawe bibliografi lengkap.

  • Rekomendasi cilik

kanggo nulis laporan sing apik, dokumen kudu ringkes lan ringkes, sampeyan bisa nggunakake grafis, foto lan malah rencana. Yen analisis sampeyan duwe rincian sing rinci, lebokna ing lampiran. Wiwit dokumen bisa dibaca dening kabeh wong, supaya ora ketompo teknis lan ora bisa dimanfaatake kanggo maca umum. Yen sampeyan kudu nglebokna, jelasna kanthi cepet.

Laporan sampeyan kudu duwe judhul lan subtitle kanthi tandha lengkap, paragraf lan nomer. Aja rumangsa kudu nambah kabeh dokumen. Intine diwatesi kanggo sampeyan sing wis kasebut ing laporan misi sampeyan. Aja kesalahan sing ngrusak sisih profesional proyek sampeyan. Download piranti lunak koreksi kaya Cordial utawa Antidote kanggo mbenerake kesalahan. Utawa, njaluk wong sing cedhak karo sampeyan maca pungkasan sing uga bakal ngevaluasi kerjane. Dheweke malah bisa ngandhani kanthi cepet manawa sampeyan bisa dingerteni utawa ora.

Laporan kasebut bisa pungkasane dadi cendhek utawa malah sinoptik. Siji sing synoptic rampung karo tabel ing format Word utawa Excel. Saliyane, stenografi nglompokake kabeh informasi kanthi cara kronologis kanthi nindakake transkripsi sing bisa kadhangkala integral. Tulis apik, laporan sampeyan bakal dadi informasi arsip lan tambahan kanggo kabeh karyawan.