Print Friendly, PDF & Email

Kanggo menehi motivasi marang karyawan, umume perusahaan menehi macem-macem jinis bonus saliyane kanggo pambayaran dhasar saben wulan lan minangka hadiah kanggo kerja, kehadiran, senioritas, utawa layanan liyane sing pinuji. Nalika usum liburan, perusahaan sampeyan biasane mbayar bonus sing padha karo sampeyan. Dumadakan, ora ana apa-apa. Gunakake surat model ing antarane sing dakusulake supaya bali menyang normal.

Macem-macem jinis bonus

Ing lapangan profesional, ana macem-macem jinis bonus. Ana premi adat, sing wis diwenehake ing kontrak kerja. Banjur perjanjian kolektif utawa perjanjian kolektif. Uga bonus sukarela sing, ing tangan liyane, ditawakake kanthi bebas dening perusahaan. Punapa mawon sifat premi kasebut, gumantung karo sawetara undang-undang lan peraturan tartamtu.

Premi biasa utawa wajib

Premi pangguna umume digandhengake karo kegiatan perusahaan. Iki minangka jinis bonus wajib kanggo karyawan. Gandheng karo senioritas, nanging uga sifat kegiyatan banjur tingkat kinerja. Pengusaha duwe kewajiban mbayar bonus kasebut, kanthi individu utawa bebarengan. Lan iki miturut kahanan sing ditemtokake sabenere ing kontrak kerja, perjanjian kolektif utawa teks resmi liyane. Sanajan wiwitane bonus jinis iki mutusake yen duwe komitmen sepihak dening pihak perusahaan.

Umume:

  • Bonus senioritas
  • Bonus kinerja
  • Premi resiko
  • Bonus preinan
  • Bonus pungkasan taun
  • Bonus adhedhasar target utawa asil
  • Bonus neraca
  • Saka wulan kaping 13
  • Bonus rawuh
  • Bonus insentif.

Premi kasebut ditetepake miturut cara pitungan sing ora mesthi lan dirumusake ing teks resmi. Dheweke kalebu ganti rugi tambahan sing diwenehake kanggo kabeh karyawan. Minangka bagean saka komponen gaji sing duwe hak, bonus kasebut bakal dikenai kontribusi sosial lan pajak penghasilan.

maca  Rahasia saka email protes sing ditulis kanthi apik

Sampeyan uga bisa nampa premi tartamtu (bebrayan, lair, PACS), premi transportasi utawa premi mangan.

Bonus "Sukarelawan"

Sing diarani "sukarela", bonus siji utawa liyane yaiku bonus sing ora diwajibake. Juragan mbayar kanthi bebas lan miturut kabijaksanaan. Jinis bonus kasebut bisa uga:

  • Bonus akhir taun, jinis remunerasi sing metode petungan ditemtokake dening perusahaan ing kontrak kerja utawa perjanjian kolektif;
  • Bonus luar biasa utawa bonus acara siji-sijine, jumlah tambahan kanggo gaji sing dibayar dening perusahaan yen karyawan wis ngrampungake kabeh kritéria sing ana;
  • Premi sing ora kacilakan;
  • Bonus sing diwenehake "miturut pakaryan sing ditindakake"

Saliyane, bonus sing diarani "sukarela" iki diwajibake lan dadi bagean saka gaji, yen panggunaane yaiku:

  • Umum, jumlah kasebut dibayar kanggo kabeh karyawan utawa terus menyang departemen sing padha,
  • Terus-terusan, mbayar pirang-pirang taun,
  • pembayaran biasa lan tetep saka jumlah sing padha.

Kepiye aku bisa njaluk pembayaran premium?

Bonus minangka bagean saka gaji. Amarga ana pengawasan utawa kesalahan manajer, penolakan saka perusahaan, ora mbayar tunjangan iki dianggep minangka kesalahan serius ing perusahaan sampeyan.

Sampeyan duwe 3 taun kanggo keluhan. Yen sampeyan mungkasi kontrak, pegawai bisa njaluk premi sing ora dibayar suwene telung taun sadurunge ninggalake perusahaan kasebut miturut Artikel L.3245-1 saka Kode Tenaga Kerja.

Yen perusahaan sampeyan durung mbayar sampeyan siji utawa luwih jumlah premi. Nyuwun lisan kanthi wiwitan. Banjur yen ora ana asil, kirim surat registrasi kanthi pangakuan kuitansi. Yen perusahaan sampeyan ora menehi sampeyan jumlah utang. Sampeyan duwe kamungkinan kanggo ngrujuk perkara kasebut menyang Dewan Prud'hommes.

maca  Wigati njupuk ing patemon, tips supaya efektif

Prosedur sing padha kudu ditindakake kanggo mbayar premi siji utawa luwih "sukarela" sing ora dibayar dening perusahaan. Mula pegawe kasebut bisa miwiti tumindak kanthi panjaluk lisan sing sederhana, banjur ngirim surat sing wis kadaptar kanthi pangakuan kuitansi. Yen ditolak majikan, sampeyan bisa miwiti tumindak karo Dewan Tenaga Kerja. Saliyane, Pengadilan Kasasi nemtokake, Kamar Sosial 1 April 1981, ing suhu 79-41424, karyawan kasebut kudu mbecikake rutinitas premium sadurunge pengadilan sing kompeten iki.

Minangka bukti, dheweke kudu mbukak:

  • Rutinitas pembayaran premium pirang-pirang taun,
  • Pembayaran bonus kanggo kabeh karyawan utawa klompok karyawan, kayata saka departemen sing padha
  • Pembayaran jumlah sing padha saben taun.

Ing ngisor iki sawetara conto surat kanggo njaluk bonus panggunaan, sing sampeyan bisa kanthi gampang adaptasi karo jinis hadiah liyane.

Tuladha serat kapisan

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tel: 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
Kode ZIP

Ing [Kutha], ing [Tanggal]

Surat pangguna kanthi pangakuan panrimo

Subjek: Nyuwun mbayar bonus taun pungkasan

Monsieur,

Sesuai karo kontrak kerja, perusahaan biasane mbayar bonus akhir taun saben wulan Desember. Aku menehi informasi manawa sampeyan ora kasebut ing slip gaji, kajaba yen aku salah, taun iki.

Wis kerja ing perusahaan sajrone [nomer] taun, iki pisanan aku ora nampa bonus. Sawise mriksa karo kolega, dadi jelas manawa umume karyawan duwe masalah sing padha. Mula, aku nggawe kesimpulan, yen kita ora nemoni kesalahan sing gampang tumrap aku.

Pembayaran bonus iki biasane, tetep, lan ditindakake kanggo kabeh karyawan. Hadiah kasebut mula dadi wajib kaya sing wis ditemtokake dening ukum.

Yen ora ana langkah sing kudu ditindakake kanggo ngrampungake adat iki, aku bakal matur nuwun manawa sampeyan bisa ngatur pambayaran bonus akhir taun.

Ngenteni tanggapan sing apik saka sampeyan kanggo mbenerake iki, wenehi salam.

 

                                                                                       Signature

 

maca  Cithakan layang: njaluk pembayaran kanggo cuti mbayar sing durung digunakake

Tuladha serat nomer loro

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tel: 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
Kode ZIP

Ing [Kutha], ing [Tanggal]

Surat pangguna kanthi pangakuan panrimo

Subjek: Nyuwun mbayar bonus kinerja

Monsieur,

Wiwit diwiwiti ing perusahaan kita, minangka [fungsi] wiwit [tanggal], kontrak lapangan kerja nyebutake hakku entuk bonus kinerja adhedhasar efisiensi lan produktivitas.

Wiwit integrasi karo tim sampeyan, sampeyan rutin mbayar bonus iki saben pungkasan taun.

Premi iki wis entuk, kanthi nggunakake rutin lan bola-bali, karakter wajib.

Sanajan aku bisa entuk asil sing luwih apik taun iki dibandhingake sing sadurunge, aku weruh ing slip pembayaran pungkasan yen sampeyan ora mbayar aku. Matur nuwun wis nerangake sebab kenapa aku ora mbayar tampa pituwaku, yen bisa ditrapake.

Yen ora, aku ngarepake regulasiisasi kanthi cepet, lan muga-muga, Sir, salam sing paling aku hormati.

 

                                                                                    Signature

Download "premier-exemple.docx" premier-exemple.docx - Diunduh kaping 4085 - 15 Kb

Download "conto-liyane.docx" deuxieme-exemple.docx - Diundhuh kaping 4002 - 15 Kb