Print Friendly, PDF & Email

Tujuan kursus iki yaiku nampilake sektor sing ana gandhengane karo profesi urip ing macem-macem aspek lan kemungkinan toko profesional.

Tujuane kanggo mangerteni sing luwih apik babagan disiplin sing disedhiyakake lan perdagangan kanthi ambisi mbantu siswa sekolah menengah kanggo nemokake dalan liwat sakumpulan MOOC, sing kursus iki minangka bagean, sing diarani ProjetSUP.

Konten sing disedhiyakake ing kursus iki diprodhuksi dening tim pengajar saka perguruan tinggi kanthi kemitraan karo Onisep. Dadi sampeyan bisa yakin manawa konten kasebut dipercaya, digawe dening para ahli ing lapangan.

Yen sampeyan seneng biologi, tanduran, kewan, lan sampeyan kepengin weruh kabeh sing ana gandhengane karo agronomi, panganan, kesehatan tanduran lan kewan, masa depan tetanèn ... Banjur MOOC iki kanggo sampeyan! Amarga bakal mbukak lawang kanggo sampeyan kanggo macem-macem profesi ing produksi tetanèn, agrifood, kesehatan kewan lan layanan produksi tetanèn.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gawe rencana