Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ngerti apa sing perlu kanggo pendidikan komputer dhasar, ing tingkat:
    • Coding informasi, struktur lan database.
    • Basa pemrograman imperatif lan duwe visi ngluwihi.
    • Algoritma teoretis lan operasional.
    • Arsitektur mesin, sistem operasi, jaringan lan subyek sing gegandhengan
  • Kanggo duwe, liwat isi kasebut, kawruh teoretis babagan ilmu komputer ngluwihi pembelajaran pemrograman sing gampang.
  • Kanggo nemokake masalah lan subyek utama ilmu formal iki consubstantial karo kaca ngarep teknologi.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Jeff Weiner - Manajemen welas asih