Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Semono uga akeh proyek sing gagal amarga ana masalah integrasi. Ing latihan iki, Bob McGannon, panulis, wirausaha lan konsultan nuduhake pengalaman integrasi proyek karo sampeyan. Menehi tips lan pendekatan kanggo ngatur integrasi utawa koordinasi macem-macem elemen manajemen proyek lan strategi kontrol. Sampeyan bakal ngrembug ciri dhasar integrasi proyek, sing bisa dikirim utama utawa pentinge rencana wiwit wiwitan proyek lan komunikasi.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Proyek ing lingkungan lan tata guna lahan