Print Friendly, PDF & Email

Description

Kursus iki yakuwi ngidini sampeyan njupuk langkah pertama ing jagad dagang lan finansial pasar lan miwiti entuk basis pertama supaya bisa dagang kanggo akun pribadi. Kajaba iku, kursus iki bakal ngidini sampeyan duwe ikhtisar babagan praktik sing narik kawigaten iki lan nyelehake gambar ing macem-macem tembung pribadine sing ngomong babagan dagang ing jaringan sosial.

maca  Gratis: Cara ngasilake Tabel Pivot kanthi otomatis