Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Temokake cara ngatur proyek bisnis kanthi luwih apik. Pelatih Bonnie Biafore nyedhiyakake sawetara prinsip lan mriksa konsep sing digunakake ing manajemen proyek: nemtokake masalah, nyetel target proyek, nggawe rencana proyek, netepi tenggat wektu, manajemen sumber daya tim, penutupan proyek, lsp. Latihan iki uga menehi saran babagan nggawe laporan evaluasi proyek, supaya kelancaran proyek lan proyek bakal ditampa dening klien.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye cara ngapalake kosa kata kanthi permanen?