Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • ngenali tantangan mobilitas saiki lan mangsa ngarep,
  • decipher aspek legislatif sing ana gandhengane karo mobilitas,
  • nggawe ringkesan para aktor pamrentah, solusi, uga biaya lan sumber pendanaan kanggo mobilitas,
  • lay out unsur sing ana hubungane karo transportasi barang.

Description

Transformasi kabijakan transportasi umum dadi kabijakan mobilitas umum, tantangan kabijakan umum iki, presentasi LOM, alat lan inisiatif sing wis ana, MOOC iki bakal menehi kawruh penting kanggo ngerti tantangan saiki lan inisiatif sing ana kanggo nanggapi. .

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye carane mandheg nerjemahake ing sirah? - Mikir nganggo basa liya [VIDEO]