Print Friendly, PDF & Email
  • Ngerteni lan nggunakake sawetara hukum fisika klasik
  • Model kahanan fisik
  • Ngembangake teknik pitungan otomatis
  • Ngerti lan aplikasi cara kanggo ngrampungake masalah "mbukak".
  • Gunakake alat komputer kanggo simulasi eksperimen lan ngrampungake persamaan fisik

Description

Modul iki minangka sing kaping papat saka seri 5 modul. Persiapan fisika iki ngidini sampeyan nggabungake kawruh lan nyiapake sampeyan mlebu ing pendidikan sing luwih dhuwur. Ayo dhewe dipandu dening video sing bakal nuntun sampeyan saka pangerten babagan gambar ing optik geometris nganti nggunakake konsep optik gelombang kanggo mangerteni, contone, warna sing diamati ing gelembung sabun. Iki bakal dadi kesempatan kanggo sampeyan mriksa konsep penting program fisika sekolah menengah, kanggo entuk katrampilan teoretis lan eksperimen anyar lan ngembangake teknik matematika sing migunani ing fisika.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cuti mbayar: dana pamrentah anyar kanggo sektor sing kena pengaruh krisis kesehatan