Print Friendly, PDF & Email

Pamuter pusat ing ekosistem cybersecurity ing Prancis, ANSSI wis nandur modal kanthi lengkap kanggo nggawe Kampus Cyber

Saka peluncuran proyek kasebut, ANSSI nyengkuyung nggawe lan definisi Kampus Cyber, sing bakal dadi papan totem kanggo keamanan siber. Nganti saiki, luwih saka 160 pemain saka macem-macem sektor bisnis wis dikonfirmasi prasetya.

Nalika kapasitas lan komitmen Negara tetep penting, penguatan tingkat keamanan digital uga bakal gumantung ing asosiasi sing cedhak saka macem-macem aktor nasional, publik lan swasta, kanggo njamin keamanan transformasi digital kanthi lengkap.

Darmabakti kanggo nggoleki sinergi, Kampus Cyber ​​​​selaras karo ambisi ANSSI kanggo ndhukung latihan, nuduhake kawruh lan mbangun inovasi, kanggo njamin keamanan transformasi digital.

Posisi iki bakal nguatake hubungan ANSSI karo macem-macem pemangku kepentingan ing ekosistem cybersecurity uga kegiatan dhukungan lan inovasi.

Ing Kampus Cyber, ANSSI bakal nggunakake kabeh keahlian lan pengalaman kanggo ndhukung pelatihan lan inovasi.

Saklawasé 80 agen ANSSI pungkasanipun bakal bisa ing Kampus: pusat latihan kanggo

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Top Manager: Nindakake diagnosis strategis