Print Friendly, PDF & Email

Kursus Cybersecurity: luwih saka 600 ahli waris ing pungkasan taun 2021

Minangka bagéan saka France Relance, pamrentah wis nyedhiyakake investasi 1,7 milyar euro kanggo transformasi digital Negara lan wilayah. Rencana iki kalebu "komponen cybersecurity", sing dipimpin dening ANSSI, sing jumlahe 136 yuta euro sajrone periode 2021-2022.

Dituju utamane kanggo para pemain sing rentan marang serangan cyber tingkat rendah, dhukungan kanthi bentuk "kursus keamanan cyber" wis dirancang. Modular banget, bisa dicocogake kanggo entitas sing luwih diwasa sing pengin duwe evaluasi keamanan sistem informasi lan dhukungan kanggo entuk tingkat proteksi sing cocog karo tantangan lan tingkat ancaman sing bakal ditindakake.

Liwat kursus kasebut, tujuane yaiku nggawe dinamis kanggo pertimbangan cybersecurity sing luwih apik lan njaga efeke ing jangka panjang. Dheweke bisa ndhukung saben ahli waris babagan kabeh aspek sing dibutuhake kanggo implementasine pendekatan cybersecurity:

Ing tingkat manungsa kanthi menehi katrampilan, liwat panyedhiya layanan cybersecurity kanggo saben ahli waris kanggo nemtokake status keamanan sistem informasi lan karya.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa aku duwe hak sanksi kanggo karyawan sing makarya kanggo pesaing nalika cuti sakit?