Print Friendly, PDF & Email

Description

Zoom minangka layanan konferensi video lan konferensi online nomer 1.

Napa Zoom?

  • Une expérience d’entreprise constante pour toutes les utilisations
  • Dirancang lan dioptimalake kanggo bisa digunakake kanthi andal
  • Nganti 500 peserta saben video utawa 10 peserta sing ora bisa ngomong
  • Gampang digunakake, tuku lan ngoptimalake
  • Tarif sing paling apik banget lan langsung

Luwih saka 650 perusahaan seneng Zoom

maca  Apa basa sing digunakake ing China? Pandhuan kanggo basa Cina