Print Friendly, PDF & Email

Description

Ing latihan iki, aku nerangake cara nggunakake sistem io.

Kita bakal weruh cara nggawe corong penjualan saka A nganti Z:

-> Kaca jupuk

-> Matur suwun kaca

-> email marketing

-> Kaca sales

-> Kaca pambayaran (+ sambungake prosesor pembayaran)

-> Gawe BUMP

-> Gawe OTO (upsell)

-> Gawe kursus latihan utawa ebook ing sistem io (platform siswa)

maca  Trip dening Brigitte Klinkert menyang departemen Ardennes