Print Friendly, PDF & Email

Wiwit wulan Oktober lan sawetara wulan, Cnam nawakake sampeyan liwat Point Training saben wulan, tur sadonya kanggo nemokake utawa nemokake maneh pusat afiliasi asing lan tawaran latihane. Sasi iki nuju Maroko!

Pusat Kines ditujukan utamane kanggo auditor sing manggon ing limang negara pendirian, nanging uga dimaksudake kanggo bersinar ing level regional; Ing kasus iki kanggo pusat Kamboja Maroko, ing Maghreb lan uga ing Afrika Kulon

Saiki ana ing Maroko luwih saka 15 taun, pusat iki minangka badan perwakilan resmi CNAM ing negara kasebut, sing diakoni karo perjanjian diplomatik bilateral; wis bisa nggawe jaringan nasional sing saiki udakara rong puluh perusahaan mitra: universitas, sekolah teknik lan sekolah manajemen, lsp.

Dina iki nawakake macem-macem kursus studi sing ngidini entuk diploma - lisensi - master - judhul insinyur, adhep-adhepan, jarak utawa hibrida, asring minangka bagean saka gelar ganda.

Kursus latihan utama yaiku IT Kesehatan lan keamanan Energi teknik sipil Sistem listrik Manajemen bisnis Perdagangan, pemasaran, Akuntansi penjualan, kontrol lan audit Sumber Daya Manusia

Download file Cnam center

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pitakonan lan Jawaban Kontrak Keterlibatan Pemuda (CEJ)