Model pengunduran diri kanggo mangkat ing latihan asisten gaji lan administrasi

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear

Kanthi iki, aku pengin ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatan minangka asisten gaji lan administrasi ing perusahaan sampeyan supaya bisa ngupayakake latihan jangka panjang ing [wilayah pelatihan].

Kesempatan latihan iki minangka langkah penting kanggo pangembangan profesional lan pribadi. Kabarku bakal diwiwiti ing [tanggal wiwitan kabar] lan rampung ing [tanggal pungkasan kabar].

Sajrone kerja ing perusahaan sampeyan, aku duwe kesempatan kanggo sinau akeh lan ngembangake katrampilan sing migunani babagan manajemen gaji, pemantauan administratif lan dhukungan tim. Aku matur nuwun banget kanggo kesempatan sing wis diwenehake marang aku lan kanggo kepercayaan sing wis diwenehake marang aku.

Aku kanthi komitmen kanggo mesthekake transisi sing lancar lan nggampangake transfer tanggung jawabku menyang penerusku sajrone wektu kabar. Aja ragu-ragu hubungi kula kanggo pitakonan apa wae sing ana hubungane karo budhal.

Nyuwun sewu, Bu/Pak [Nama ingkang dipun tampi], raos raos anget lan hormat kula.

 

[Komune], 28 Maret 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Download "Model-Surat-Pengunduran Diri-Kanggo-Pemberangkatan-Pelatihan-Asisten-Gaji-lan-Administrasi.docx"

Model-resign-letter-for-departure-in-training-Payroll-and-Administration-Assistant.docx – Diunduh 4966 kali – 16,61 KB

 

Cithakan mundur kanggo budhal menyang posisi sing dibayar luwih apik saka gaji lan asisten administrasi

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear

Kanthi emosi, aku ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatan minangka asisten gaji lan administrasi ing perusahaan sampeyan. Aku bubar nampa tawaran proyek kanggo posisi padha ing perusahaan liyane, karo gaji luwih menarik.

Sawise dipikirake kanthi ati-ati, aku mutusake nampa kesempatan iki kanggo njamin stabilitas finansial sing luwih apik kanggo kulawarga lan aku. Kabarku bakal diwiwiti ing [tanggal wiwitan kabar] lan rampung ing [tanggal pungkasan kabar].

Aku arep ngucapake matur nuwun banget kanggo wektu sing digunakake bebarengan lan kanggo kabeh pengalaman enriching sing aku wis ing perusahaan. Aku wis ngembangake katrampilan sing kuat babagan manajemen gaji, administrasi lan hubungan karyawan, amarga dhukungan lan kepercayaan sampeyan.

Aku ana ing pembuangan sampeyan kanggo nggampangake transfer tanggung jawabku lan kanggo mangsuli kabeh pitakon babagan organisasi budhalku.

Nyuwun sewu, Bu/Bapak [Nama Tuwan], atur panuwun ingkang tanpa upami.

 

 [Komune], 29 Januari 2023

                                                    [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

 

Download "Contoh-surat-pengunduran-kanggo-kesempatan-karir-gaji-luwih-gaji-lan-asisten-administrasi.docx"

Contoh surat pengunduran diri-kanggo-kesempatan-karir-dibayar-luwih-gaji-lan-asisten-administrasi.docx – Diunduh 5015 kali – 16,67 KB

 

Gaji lan Asisten Administrasi mundur kanggo Cithakan Alasan Medis

 

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

[Alamat]

[Kode Pos] [Kutha]

 

[Jeneng majikan]

[Alamat layang]

[Kode Pos] [Kutha]

Layang sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi

Topik: Pengunduran diri

 

Dear

Kanthi sedhih banget, aku ngandhani keputusanku kanggo mundur saka jabatan minangka asisten gaji lan administrasi ing perusahaan sampeyan amarga alasan kesehatan.

Sawise konsultasi medis anyar, dhokter menehi saran supaya aku nggawe keputusan iki supaya bisa ngabdi kanthi lengkap kanggo pulih. Kabarku bakal diwiwiti ing [tanggal wiwitan kabar] lan rampung ing [tanggal pungkasan kabar].

Aku arep ngucapake matur nuwun sing tulus marang sampeyan kanggo kesempatan lan pengalaman sing wis dakalami sajrone kerja ing perusahaan sampeyan. Thanks kanggo dhukungan sampeyan lan kanca-kanca, aku bisa ngembangake katrampilan penting babagan gaji, administrasi lan manajemen hubungan manungsa.

Sumangga katampi, Bu/Bapak [Nama Tuwan], atur panuwun ingkang tanpa upami saha pakurmatan.

 

  [Komune], 29 Januari 2023

       [Sign here]

[Jeneng] [Jeneng Pangirim]

 

Download "Model-Surat-Resignation-For-medical-Resons-Payroll-and-Administ-Asistant.docx"

Model-resign-letter-for-medical-reasons-Payroll-and-administration-asistant.docx – Diunduh 4972 kali – 16,66 KB

 

Surat pengunduran diri sing tepat nuduhake profesionalisme sampeyan

Nalika sampeyan metu saka proyek, cara sampeyan nindakake iku ngirim pesen babagan profesionalisme sampeyan. Nulis surat pengunduran diri sing tepat lan hormat minangka langkah penting kanggo ninggalake pakaryan kanthi gaya lan nuduhake yen sampeyan profesional sing serius. Majikan sampeyan bakal ngormati yen sampeyan njupuk wektu kanggo nulis surat pengunduran diri resmi, sing nuduhake yen sampeyan serius budhal lan ngurmati majikan sampeyan.

Surat mundur kanthi hormat njaga hubungan sing apik karo majikan sampeyan

Nulis layang mundur ngajeni, sampeyan bisa njaga hubungan apik karo juragan, sing bisa entuk manfaat kanggo sampeyan ing mangsa ngarep. Yen sampeyan lagi nglamar kanggo posisi anyar utawa butuh referensi, mantan majikan sampeyan bakal luwih seneng mbantu sampeyan yen sampeyan ninggalake posisi sampeyan kanthi cara sing profesional lan hormat. Uga, yen sampeyan kudu bali kerja kanggo mantan majikan sampeyan ing mangsa ngarep, sampeyan bakal luwih seneng direkrut maneh yen sampeyan ninggalake proyek kanthi bener.

Surat pengunduran diri sing ditulis kanthi apik penting kanggo masa depan profesional sampeyan

Surat pengunduran diri sing ditulis kanthi apik penting kanggo masa depan profesional sampeyan, amarga bisa mengaruhi kepiye para majikan ing mangsa ngarep ngerteni profesionalisme sampeyan. Yen sampeyan ninggalake proyek tanpa menehi kabar utawa yen sampeyan ngirim surat pengunduran diri sing ora ditulis kanthi apik, bisa duwe pengaruh negatif marang reputasi profesional sampeyan. Ing sisih liya, yen sampeyan njupuk wektu kanggo nulis layang resmi mundur, uga kabentuk uga ditulis, bisa nuduhake yen sampeyan profesional serius.