Latihan premium OpenClassrooms gratis

Topik kasebut dadi dhasar kanggo ngetrapake praktik paling apik. Latihan kasebut fokus ing implementasine langkah-langkah keamanan dhasar. Rolas praktik paling apik wis dikembangake kanggo ngatasi masalah keamanan IoT.

Tujuan kursus.

- Nyedhiyani informasi babagan operasi, risiko lan masalah keamanan sing ana gandhengane karo panggunaan obyek sing disambungake.

- Nyedhiyani pedoman dhasar, sing diarani "praktik paling apik".

– Aktifake peserta kanggo ngerti mekanisme sing luwih rumit saka praktik paling apik keamanan, kayata otentikasi.

Pungkasan, kanggo saben praktik, jelasake carane bisa ditrapake kanggo obyek sing disambungake.

Terus maca artikel ing situs asli→

maca  Pandhuan kanggo Mastering Calendly lan Jadwal Rapat