Print Friendly, PDF & Email

Promosi olahraga perusahaan: toleransi dileksanakake ing Desember 2019

Kanggo nyengkuyung praktik olahraga ing sawijining perusahaan, Pamrentah pengin kegiatan olahraga sing ditawakake ing perusahaan kasebut ora dianggep minangka mupangat.

Ing wulan Desember 2019, surat saka Direktorat Keamanan Sosial nyuda aturan supaya tundhuk kontribusi sosial kauntungan sing diwenehake dening panyediaan akses menyang peralatan olahraga.

Sadurunge toleransi administratif iki, mung kegiatan olahraga sing ditawakake panitia sosial lan ekonomi utawa dening perusahaan, yen ora ana CSE, sing bebas saka sumbangan miturut katemton tartamtu.

Dina iki, ing aplikasi toleransi iki, sampeyan bisa entuk manfaat, sanajan perusahaan duwe CSE, saka pengecualian sosial nalika kasedhiya kanggo kabeh karyawan:

akses menyang peralatan sing didedikake kanggo nindakake kegiyatan olahraga kayata gym sing ana ing perusahaan utawa papan sing dikelola perusahaan, utawa sampeyan kudu nyewa; olahraga utawa kelas kegiatan olahraga lan olahraga ing salah sawijining ruang kasebut.

Elinga yen pengecualian iki ora ditrapake nalika sampeyan finansial utawa melu biaya langganan individu ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngerteni cara kerja Pinterest lan bisa entuk bathi.