Print Friendly, PDF & Email

La Big data, lan analisis data luwih umum, manggoni papan sing saya penting ing strategi akeh organisasi. Pemantauan kinerja, analisis prilaku, panemuan kesempatan pasar anyar : aplikasi macem-macem, lan kapentingan macem-macem sektor. Saka e-commerce kanggo finance, kalebu transportasi lan kesehatan, perusahaan kudu talents dilatih ing koleksi, panyimpenan, nanging uga ing Processing lan modeling data.

MOOC iki ngarahke ing sapa sing pengin nemokake dhasar Ilmu Data, apa wae levele. Dipusatake ing panemuan konsep liwat video, kuis lan debat, kursus lan kegiatan nyedhiyakake pambuka kanggo tantangan pengumpulan, analisis lan manajemen data.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gawe Bisnis Cepet