Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan wis nyiapake wawancara penilaian tahunan, utamane kanggo sinau babagan karyawan sing wis dirampungake, nemtokake tujuan anyar, lan luwih ngerti ekspektasi lan kesulitan sing ditemoni para karyawan. Iki uga bisa dadi kesempatan kanggo ngrancang maneh utawa menehi ucapan selamat, gumantung saka kasus kasebut.

Kanggo entuk asil sing luwih apik, uwalake wawancara taunan saka masalah kenaikan gaji tahunan, sanajan ora gampang.

Napa ora ngatur wawancara individu minangka langkah pertama, banjur ngatasi masalah kenaikan gaji ing sawetara minggu? Dialog kasebut bakal luwih konstruktif lan karyawan sampeyan ora bakal nyoba mbenerake kritik sing diwenehake ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Excel Gratis: VSearch jero