Mun anjeun hiji investor atawa hiji pengusaha anu geus dipaké pikeun collaborating kalawan bank jeung ngamangpaatkeun jasa maranéhna, nyaho yén aya tipe séjén lembaga keuangan nu ngidinan Anjeun pikeun ngakses statusna sarua, tapi kalawan ongkos handap ngurangan. Ieu disebut: bank anggota.

Panggihan, dina tulisan ieu, sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan jenis bank ieu. Naon hartina a bank anggota ? Naon kaunggulan janten palanggan anggota? Kumaha carana janten anggota bank?

Naon anu dimaksud bank anggota?

Sakumaha urang terang, bank nyaéta lembaga keuangan nirlaba anu tujuanana pikeun ngawétkeun sareng tumuwuh tabungan anjeun. Kitu cenah, kawas sakabeh establishments lucrative, bank boga proyék sorangan nu ngidinan pikeun mekar. Nanging, pikeun tetep kursus sareng ngalengkepan proyék-proyékna, bank peryogi pembiayaan éksternal. Sareng dimana éta prinsip bank anggota.

Un lembaga keuangan anggota nyaeta, luhureun sakabeh, bank silih atawa koperasi. Hal ieu ngamungkinkeun klien pikeun campur dina ibukota na ku meuli saham. Unggal klien nyekel saham disebut anggota. Di Perancis, contona, anjeun tiasa mendakan sababaraha bank anggota.

maca  Ngartos mulih pajeg

Kumaha ngakuan bank anggota?

Anjeun bisa ngakuan bank anggota ku:

  • modalna;
  • ayana agénsi.

Kanyataanna, bank anggota nyaeta, luhureun sakabeh, hiji ngadegna Palasik. Dina basa sejen, bank jaringan. naha? Nya, bayangkeun yén anjeun mésér saham di bank khusus, anjeun bakal sah janten anggota atanapi gaul tina pendirian éta. Janten, sacara téknis, anjeun kedah caket sareng bank anjeun, langsung atanapi ngalangkungan cabangna, supados anjeun tiasa ngamangpaatkeun sagala rupa hak anu bakal dipasihkeun ka anjeun salaku anggota.

Naon kaunggulan janten palanggan anggota?

Meuli saham di ibukota bank jeung jadi anggota ngabogaan sababaraha kaunggulan, di antarana:

Ilubiung dina proyék bank

Janten anggota bank sarua jeung status associate hiji pausahaan. Mémang, judul anggota nawiskeun kamungkinan ka anu gaduhna pikeun ilubiung dina proyék bank. Ku kituna anjeunna boga hak milih dina rapat umum, ku ayana rupa-rupa anggota aktif bank, hususna anggota lianna. Jelas, langkung ageung sahamna, langkung seueur sora anggota akun dina rapat umum.

Ngamangpaatkeun diskon on sadaya jasa bank

Anggota nyaéta a nasabah swasta bank. Kitu cenah, saprak anjeunna ilubiung dina ngembangkeun sarta évolusi proyék bank urang, kiwari dimungkinkeun hibah anjeunna diskon dina sagala jasa ditawarkeun. Ku kituna anjeunna bakal boga kamungkinan nyokot kaluar injeuman bank bari benefiting tina suku bunga ngurangan.

maca  Dina dokumén mana anjeun tiasa mendakan nomer perusahaan anjeun?

aksés bébas kana dokumén bank

Ku jadi anggota, anjeun bakal boga aksés ka sadaya dokumén bank. Sahingga anjeun bakal boga kasempetan pikeun ningali évolusi bank leuwih taun kaliwat, utamana rupa-rupa proyék eta geus dijaga, ku kituna anjeun bisa ngajukeun strategi anyar atawa gagasan investasi anu bakal nyieun ibukota lembaga silih.

Janten anu pangheulana terang ngeunaan jasa anyar bank

Salaku anggota, Anjeun boga hak husus pikeun jadi diantara jalma pangheulana diajar ngeunaan ladenan anyar ditawarkeun ku bank dimana anjeun anggota.

Kumaha carana janten anggota bank?

Mun nu status anggota kapentingan anjeun, nyaho yén prosedur pikeun jadi hiji pisan basajan. Kanyataanna, anjeun ngan kudu nuturkeun léngkah ieu:

Taroskeun panaséhat kauangan bank anu dimaksud!

Hambalan munggaran nyaéta konsultasi panaséhat ti a bank silih tina pilihan anjeun ku kituna anjeun tiasa gaduh sadayana inpormasi ngeunaan kaunggulan sareng keterbatasan status ieu.

Nangtukeun jumlah saham anu anjeun hoyong mésér!

Lengkah kadua pikeun nangtukeun saham modal nu meuli. Janten sadar, kumaha oge, yén saham ditutupan supados sadayana tiasa ilubiung! Sanajan kitu, kalawan 5 atawa 20 euro, anjeun tiasa kacida alusna jadi anggota.

Janten! Ayeuna anjeun terang yén léngkah pikeun jadi anggota basajan pisan. Najan kitu, anjeun kudu nyaho yén status ieu teu lucrative, dina basa sejen, anjeun moal nampi untung di tukeran pikeun kontribusi anjeun.