Nyitak Friendly, PDF & Email

Tutorial gratis ieu jelas ngajelaskeun, step by step, kumaha nyusun fungsi IF.
Tutorial ieu mangrupikeun bagian tina kursus lengkep "Kumaha ngagunakeun sareng ngaoptimalkeun fungsi IF".
Basa anu saderhana, jelas tiasa diakses ku sadayana.

Kuring tetep sayogi dina lounge gotong royong pikeun ngajawab patalékan anjeun ngeunaan kursus ieu.

 

 

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  04| Naon kriteria pikeun ngurus proyék transisi profésional?