Nyitak Friendly, PDF & Email

Garnishment upah, ogé katelah hiasan garnishment. Mangrupikeun prosés ngamungkinkeun kreditor kéngingkeun pamayaran tina jumlah hutang ka anjeunna ngalangkungan pangirangan langsung tina gaji debitur. Operasi ieu dilaksanakeun kalayan diinterpénsi ku perwira yudisial. Anu ieu bakal dipasihkeun ku anjeunna sadaya dokumén anu diperyogikeun pikeun dioperasikeun. Panyekel gaji dianggap salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun kiridit, bisnis atanapi bahkan pribadi pikeun ngomean jumlah hutang aranjeunna. Dina tulisan ieu, terang naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun kontes hiasan gajih.

Prosedur pikeun nuturkeun

Salaku panginget, dimungkinkeun pikeun ngamimitian sengketa sateuacan ngalaman hiasan gajih. Mémang, prosedur anu ditetepkeun ku hukum panginten henteu dituturkeun. Salaku conto, urang tiasa nyobian ngarebut anjeun jumlah anu ngaleuwih jauh tina skala hukum upami henteu aya judul anu tiasa dilaksanakeun.

Verifikasi ayana judul anu tiasa dilaksanakeun

Ngan saurang bailiff kalayan judul anu tiasa dikuatkeun tiasa ngarebut gajih. Ieu disayogikeun ku hakim palaksana pengadilan yudisial atanapi ku notaris anu tanggel waler pikeun hutang anu dimaksud. Anjeun teras ngagaduhan hak pikeun nyungkeun salinan surat palaksanaan ti bailiff anu jawab kasus ieu.

Verifikasi tenggat waktos légal

Ti waktos kreditor banding ka hakim, anu terakhir kedah ngirimkeun anjeun panggilan, sahenteuna 15 dinten sateuacan sidang konsiliasi.

Waspada yén sidang perdamaian kedahna kedah dilakukeun sateuacan prosedur kejutan remunerasi. Sakali parantos kajantenan, juru tulis kedah nyandak menit. Ieu kedah kalebet sagala rupa kawajiban sareng komitmen anu anjeun gaduh visitor ka tukang kiridit. Dina akhir sidang, hakim tiasa masihan putusan anu ngamungkinkeun nyita langsung tina pendapatan anjeun.

maca  Unggal panarima ngagaduhan rumus sopan anu pas!

Upami garnishment tina gajih anjeun dibales ku hakim, juru tulis pangadilan teras diperyogikeun pikeun nginpokeun dunungan anjeun ngeunaan hiasan salajengna. Tusukan biasana bakal lumangsung dina dalapan dinten saatos masa banding.

Verifikasi patuh kana skala hukum

Anjeun kedah ngendalikeun jumlah tina garnishable gaji anjeun. Ieu bakal diitung dumasar kana pendapatan net anjeun salami 12 bulan ka tukang. Pikeun verifikasi, penting pikeun ngempelkeun 12 paylips terakhir sareng nambihan gaji bersih. Éta ngan ukur tetep ngabandingkeun sareng dasar itungan dina hiasan gajih.

Penting pisan pikeun mastikeun yén skala na parantos dihormat. Mémang, garnishment tina gajih kedah henteu ngaleuwihan jumlah rebutan maksimum sareng bulanan.

Kontes tina garnishment gajih

Saatos mariksa poin-poin sateuacanna, upami anjeun untung, anjeun panginten mendakan henteu teratur. Dina hal ieu, anjeun tiasa langsung ngabantah jumlah garnishment upah sareng hakim pengadilan.

Anjeun gaduh pilihan pikeun langsung kontés dina debit langsung. Pikeun ieu, anjeun kedah kumpulkeun sadayana buktina anu dipimilik ku anjeun: salinan réspon bailiff anu nyatakeun henteuna gelar anu tiasa dikuatkeun, salinan surat tanggal anu dikirim nunjukkeun henteu patuh kana prosedur, dokumén anu ngabuktoskeun henteu patuh sareng timbangan dilarapkeun, jst. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngadamel janji sareng juru tulis pangadilan.

Salaku tambahan, anjeun ogé ngagaduhan kamungkinan masihan pihak katilu pikeun ngatur sengketa garnishment gajih anjeun. Wakil ieu tiasa janten bailiff atanapi pengacara. Anjeun kedah ngirimkeun anjeunna sadayana buktina.

maca  Tulis hiji email bisi tina henteuna

Kumaha cara na?

Catet yén sengketa tina nyita gajih kedah dikintunkeun ku mail anu kadaptar kalayan pangakuan kuitansi.

Ieu 2 conto surat pikeun ngabantah hiasan gajih.

Conto 1: sengketa tina hiasan gajih

 

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tel: 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
kodeu pos

Di [Kota], dina [Tanggal

 

Subjék: Sengketa garnishment tina gajih LRAR

Madame, Monsieur,

Saatos rebutan heula gajih kuring dina (tanggal rebutan), kuring hoyong nginpokeun ka anjeun ku ieu. Yén kuring parantos nyandak tindakan hukum pikeun nantang kaputusan haram ieu.

Mémang (jelaskeun alesan anu ngadorong anjeun pikeun paséa). Kami nyayogikeun anjeun ku anjeun sadaya dokumén pendukung resmi anu dipimilik ku kuring.

Nyanghareupan ieu (henteu teratur prosedural atanapi kasalahan nyatet), kuring bakal naros ka anjeun pikeun lirén nyandak conto.

Hatur nuhun sateuacana atas rajinna, punten nampi, Ny, Pak, salam kuring anu paling tulus.

 

                                                                                                         tekenan

 

Conto 2: sengketa tina hiasan gajih

 

Julien dupont
75 bis rue de la grande porte
75020 Paris
Tel: 06 66 66 66 66
julien.dupont@xxxx.com 

Sir / Madam,
fungsi
alamat
kodeu pos

Di [Kota], dina [Tanggal

 

Subjék: Kontes tina hiasan gajih-LRAR

Madame, Monsieur,

Kusabab (tanggal mimiti rebutan) sareng numutkeun pangaturan anu dilakukeun ku pengadilan, dunungan kuring nahan jumlah (jumlah) tina gajih abdi unggal bulan. Penarikan bulanan ieu dilakukeun pikeun mayaran hutang ku perhatosan (Ngaran sareng nami payun debitur).

Nanging, kuring nembé mendakan (nerangkeun alesan anjeun pikeun nangtang garnishment upah).

Kuring ngirimkeun anjeun dokumén pendukung anu ngabuktikeun legitimasi banding kuring. Kuring ngaharepkeun yén aranjeunna bakal ngayakinkeun anjeun sareng anjeun bakal satuju nyandak éta tinimbangan.

Ieu sababna kuring boga kahormatan pikeun nanyakeun anjeun ngalakukeun naon anu diperlukeun pikeun ngatur kaayaan sakumaha gancang-gancang. Ngantosan réspon anu kuring ngarepkeun nguntungkeun ti anjeun, nampi, Ibu, Pak, ungkapan salam hormat kuring.

 

                                                                                                                     tekenan

 

maca  Ninggalkeun pikeun ngamimitian bisnis, template surat lamaran gratis

Upami anjeun ragu ngeunaan hak-hak anjeun, anjeun tiasa teras milari naséhat ti ahli. Anjeunna bakal nyayogikeun panjelasan langkung seueur gumantung kana kasus anjeun. Ieu bakal ngajantenkeun prosedur langkung jelas pikeun anjeun. Salaku tambahan, kasus anjeun tiasa rada spésifik. Milarian bantosan propésional anu mumpuni tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun odds pikeun anjeun.

 

Unduh "Contoh-1-kontes-dune-garnishment-sur-upah.docx" Contoh-1-kontes-dune-rebutan-sur-upah.docx - Diunduh 3040 kali - 15 KB

 

Unduh "Contoh-2-kontes-dune-garnishment-sur-upah.docx" Contoh-2-kontes-dune-rebutan-sur-upah.docx - Diunduh 2986 kali - 15 KB