Nyitak Friendly, PDF & Email

Bonus magang 2021: jumlahna

Nalika durasi magang di perusahaan anu sami ngaleuwihan dua bulan berturut, atanapi nalika taun sakola atanapi universitas anu sami lilana ieu dua bulan berturut atanapi henteu, magang nampi bonus, anu jumlahna ditangtukeun ku perjanjian cabang atanapi pasatujuan profési ngalegaan (C. Educ., seni. L. 124-6).

Henteu aya perjanjian anu lumaku, jumlah bonusna 15% tina siling per jam tina Kaamanan sosial.

nuganti rugi magang dibayar bulanan sareng alatan ti dinten mimiti bulan kahiji dina panggung.

Pikeun nangtoskeun bonus magang 2021, maka kedah diperhatoskeun dina siling jam jaminan Sosial 2021.

Kusabab krisis kaséhatan, nilai anu béda tina siling Jaminan Sosial teu acan dirobih pikeun taun 2021. Kanggo langkung jelasna ngeunaan alesan ieu, anjeun tiasa konsultasi tulisan: Siling jaminan sosial 2021

Langit-langit per jam pikeun Jaminan Sosial tetep disetél dina 26 euro pikeun taun 2021. Bonus minimum per jam magang kusabab kitu tetep aya dina 3,90 euro dina 2021.

Ieu ngan jumlah minimum éta

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  hukum tanaga gawé Éropa